Kroz razne edukativne programe, radionice i predavanja, nastojimo da pružimo relevantno znanje i veštine koje će pomoći preduzetnicima da se suoče sa tržišnim izazovima i ostvare svoje poslovne ciljeve.

Naš cilj je bio da kreiramo sveobuhvatan edukativni program koji će biti prilagođen specifičnim potrebama žena preduzetnica u Srbiji.

Naša strategija se fokusirala na razvoj edukativnih sadržaja koji su interaktivni, praktični i primenljivi u svakodnevnom poslovanju. Pristupili smo ovom izazovu sa tri ključna aspekta: sadržaj, metoda i podrška.

Razvoj sadržaja

Identifikacija Potreba: Sproveli smo opsežno istraživanje kako bismo identifikovali specifične potrebe i izazove sa kojima se suočavaju žene preduzetnice. Ovo nam je omogućilo da kreiramo prilagođene edukativne module.

Stručni Predavači: Angažovali smo iskusne stručnjake iz različitih oblasti poput marketinga, prodaje, agilnog menadžmenta, finansija i asertivne komunikacije kako bismo osigurali visok kvalitet edukacije.

Aktuelni Sadržaji: Razvili smo kurikulume koji obuhvataju najnovije trendove i najbolje prakse u poslovnom svetu, sa fokusom na praktičnu primenu i studije slučajeva.

Metode učenja

Interaktivne Radionice: Organizovali smo interaktivne radionice koje omogućavaju učesnicima da kroz praktične vežbe i simulacije primene stečeno znanje.

Online Platforma: Implementirali smo online platformu za učenje koja omogućava pristup materijalima, video predavanjima i forumima za diskusiju, pružajući fleksibilnost u učenju.

Mentorski Program: Uspostavili smo mentorski program gde iskusni preduzetnici pružaju podršku i savete učesnicima, pomažući im da prevaziđu specifične poslovne izazove.

Podrška i evaluacija

Individualni Pristup: Svakom učesniku smo obezbedili individualnu podršku kroz konsultacije i coaching sesije kako bismo osigurali da svaki polaznik dobije personalizovane savete i uputstva.

Evaluacija i Povratne Informacije: Redovno smo sprovodili evaluacije programa i prikupljali povratne informacije od učesnika kako bismo kontinuirano unapređivali sadržaje i metode učenja.

Rezultati

Žene preduzetnice koje su prošle kroz naše programe pokazale su značajno poboljšanje u poslovnim veštinama i samopouzdanju. Mnoge od njih su uspešno pokrenule svoje biznise, unapredile postojeće poslovanje i ostvarile značajan rast prihoda.

Povećanje poslovne uspešnosti

Učesnice su zabeležile prosečno povećanje prihoda od 30% u roku od šest meseci nakon završetka programa.

Rephrase with Ginger (Cmd+⌥+E)

Osnaživanje zajednice

Kroz naše edukativne programe, stvorili smo snažnu zajednicu žena preduzetnica koje međusobno podržavaju i inspirišu jedna drugu.

Dugoročna održivost

Naša posvećenost održivom razvoju i ekološkoj odgovornosti reflektuje se i u edukativnim programima koji uključuju module o održivom poslovanju i ekološkim praksama.