Urban Pharm

Life in Harmony je postao exclusive partner kompaniji Urban Farm Africa za Adriatic region sa ciljem donošenja inovativnih i održivih agrarnih rešenja u ovaj deo Evrope.

 

Poljoprivreda ulazi u eru transformacije. Iako je zelena revolucija bila uspešna u hranjenju brzo rastuće ljudske populacije, ali ona je takođe iscrpela bio potencijal zemlje i njen prirodni ciklus obnavljanja, uz već sve prisutne klimatske promene. Ovaj način proizvodnje hrane pokazao se da nije ni zdrav ni održiv.  Moramo da transformišemo poljoprivredu primenom novih modela i znanja poznatih kao regenerativna poljoprivreda.

Kompanija UrbanFarm je na vreme prepoznala značaj razvoja zdravih I održivih poljoprivrednih rešenja i zauzela je ključnu ulogu u razvoju novih modela poljoprivrednih inicijativa, izgradnji kapaciteta i razvoju poljoprivrednika – preduzetnika na afričkom kontinentu.

U poslednjih pet godina, Life in Harmony pruža niz usluga i rešenja SME segmentu regiona I posebno je motivisan za rad na agri-tech rešenjima koja su neminovna budućnost poljoprivrede.  Naše partnerstvo sa UFA je u skladu sa našom dugoročnom strategijom razvoja sfera poslovanja:

  • omogućiti dostupnost i sigurnu hranu za sve
  • borba protiv posledica klimatskih promena
  • ekološko zdravi I održivi izvori hrane
  • manji broj nezaposlenih i finansijski zavisnih žena uz Urban Farm sisteme proizvodnje hrane i upravljanje njima
  • zdrava hrana dostupna svima